سیستم کنفرانس حرفه ای برای مدیریت سالن جلسات + طنین سیما
سیستم کنفرانس جزء جداییناپذیر سالنهای کنفرانس و جلسات است که برای بهینه ساختن فرآیند مدیریت جلسات ساخته شدهاند. هنگامی که انسانها فهمیدند برای پیش بردن اهدافشان نیاز به جلسه و مذاکره دارند همواره به فکر بهبود مدیریت جلسات خود بودهاند.
سیستم های کنفرانس به طور عمده به دو بخش تجهیزات صوتی و تجهیزات تصویری تقسیم بندی میشوند. در گام بعد میتوان نورپردازی را یکی از فاکتورهای مهم سالن کنفرانس حرفه ای دانست.
امروزه سیستم کنفرانس در دانشگاهها، شهرداریها، دادگاهها، مجلس شورای اسلامی، فرمانداریها، شرکتهای خصوصی، آموزش و پرورش، شرکت نفت و هر جای دیگری که اتاق کنفرانس و جلسه دارد استفاده میشود.
در ادامه با این راهنمای خرید سیستم کنفرانس همراه باشید.
چرا به سیستم کنفرانس نیاز داریم؟ این سیستم چه کمکی به بهود جلسات میکند؟
سیستم کنفرانس علاوه بر تقویت صدای شرکت کنندگان جلسه در اتاق کنفرانس، امکانات دیگری نیز برای بهبود تجربه برگزاری جلسه در اختیار استفاده کنندگان قرار میدهد. سیستم کنفرانس در گام اول نظم خوبی را به جلسه شما میبخشد و مدیر جلسه میتواند ترتیب صحبت کردن افراد را کنترل کند. ضبط صدا و تصویر و مستند سازی جلسه ویژگی مهم بعدی سیستم های نوین کنفرانس است. اگر قصد رای گیری در جلسه را داشته باشید، قطعا یک سیستم حرفه ای مدیریت جلسه کنفرانس به کمک شما خواهد آمد.
نظم دهی به سالن جلسه
یکی از مزیت های مهمی که سیستم های کنفرانس دارند نظم دادن و مدیریت سالن جلسه است. مدلهای مختلف سیستم کنفرانس قابلیت زمان بندی وقت صحبت کردن شرکت کننده، امکان مدیریت تعداد افرادی که میتوانند صحبت کنند، امکان قطع کردن صدای اعضا، ایجاد صف برای سخن گفتن، امکان رای گیری دیجیتالی، حضور و غیاب و… است.
ضبط صدا و تصویر (اتو ترک Auto Track)
سیستمهای کنفرانس دیجیتال این قابلیت را دارند تا با اضافه کردن یک یا چند دوربین به سیستم و همچنین یک رکوردر صدا، صدا و تصویر جلسه را ضبط کنند و در آرشیو خود نگهداری کنند.
اگر دوربین به صورتی تنظیم شود که بدون نیاز به اپراتور به سمت سخنران بچرخد و از او فیلمبرداری کند به این قابلیت اتوترکینگ (Auto Tracking) گفته می شود.
رای گیری
بعضی از سیستمهای کنفرانس دیجیتال امکان رای گیری را نیز در خود جای داده اند و برخی از سیستم های حرفه ای تر امکان ارائه آمار پیشرفته از رایها را نیز دارد. قابلیت رای گیری در سالنهای شورا، مجلس و کلیه سازمانهایی که به صورت مداوم نیاز به ثبت نظرات دیگران دارند کاربرد بسیار زیادی دارد.
ترجمه همزمان
دستگاه ترجمه همزمان اهمیت زیادی در جلسههای بین المللی مهم دارد چرا که در این جلسات ضمن زیاد بودن تعداد افراد حاضر در جلسه، امکان توقف مداوم سخنرانی برای ترجمه وجود ندارد. برای حل این مشکل دستگاههای ترجمه بسیار پیشرفته ای در انواع مختلف ساخته شده است. برخی مدلهای سیستم کنفرانس این قابلیت را درون خود جای دادهاند و نیاز به تهیه سیستم جانبی ترجمه هزمان ندارند.
انواع سیستم کنفرانس
سیستم کنفرانس به دو گروه اصلی دیجیتال و آنالوگ تقسیمبندی میشوند. در ادامه ویژگیهای هر کدام را بررسی میکنیم. در واقع این که شما بتوانید از ویژگی های مختلف سیستمهای کنفرانس استفاده کنید رابطه ای مستقیمی با دیجیتال یا آنالوگ بودن آن دارد.
سیستم کنفرانس آنالوگ
سیستم آنالوگ در واقع تنها میتواند اصلیترین وظیفه سیستم کنفرانس که پخش صدا در سالن و مدیریت جلسه است را انجام دهد و البته از برخی امکانات مانند مترجم همزمان و رکوردر نیز پشتیبانی میکنند تا مصرف کنندگان سیستم های آنالوگ نیز از این امکانات اولیه بهرهمند شوند.
سیستم کنفرانس دیجیتال
سیستم های دیجیتال از نظر کاربرد و امکانات موجود شرایط و امتیازات بیشتری نسبت به خانوده آنالوگ دارند که همین امتیازات به واقع مهم سبب افزایش قیمت آنها و برخورداری از طیف گسترده و متفاوتی از مشتریان شده است. قابلیت تصویربرداری و اضافه کردن دوربین به سیستم، قابلیت رایگیری، حضور غیاب و … همگی از قابلیتهای سیستم کنفرانس د