مراحل گرفتن و اخذ دیپلم رسمی آموزش و پرورش
افرادی که تا کنون موفق به اخذ دیپلم درسی آموزش و پرورش نشده اند، می توانند با گذراندن 64 واحد دروس عمومی (که به مدارس بزرگسالان معرفی میشوند ) و ۴۲.۵ واحد تخصص در موسسات کاردانش موفق به اخذ دیپلم شده و میتوانند در آزمون های دانشگاه در رشته های مختلف ، بدون محدودیت انتخاب رشته ( آزمون سراسری ، علمی کاربردی ، فنی و حرفه ای ، آزاد و پیام نور – با کنکور یا بدون کنکور – با داشتن دیپلم نظام جدید ) شرکت نموده و به آسانی ادامه تحصیل دهند.
۱-دروس مهارتی:
رشته های گرافیک رایانه ای و تصویربرداری به دلیل پوشش دادن تعداد واحد بیشتر (۴۲.۵) در قالب دروس کمتر از استقبال بیشتری برخوردار است.
فراگیرانی که قصد ادامه تحصیل در رشته های کامپیوتر دانشگاه سراسری،آزاد، پیام نور و غیر انتفاعی دارند باید در رشته های نظام جدید با کد 5 رقمه ثبت نام نمایند.
چرا اخذ دیپلم نظام جدید ؟
امکان ورود به دانشگاه بدون کنکور
امکان گذراندن کل سالهای دبیرستان دریک سال
امکان ادامه تحصیل در دانشگاه های دولتی ( از طریق کنکور سراسری) ، دانشگاه آزاد ، فنی و حرفه ای ، کاردانی
امکان ادامه تحصیل تا لیسانس ، کارشناسی ارشد ، دکتری
امکان شرکت در رشته های مختلف دانشگاهی بعد از دریافت دیپلم نظام جدید ( 6 – 3- 3 )
اطلاعيه سازمان سنجش آموزش كشور در باره تاريخ ثبتنام و شركت در آزمون سراسري سال 1401
ضمناً پيرو اطلاعيه مورخ 99/08/22 یاددآوری میشود سوالات آزمون سراسری سال 1401 و بعد از آن برای تمامی متقاضیان اعم از نظام قدیم و نظام جدید، صرفا بر مبنای دروس نظام آموزشی جدید 3-3-6 طراحی و برگزار خواهد شد.
3- کتاب های درسی
کتاب های مناسب اخذ دیپلم در رشته های مختلف
کتاب های در مقطع دیپلم به صورت PDF در اختیار هنرجویان قرار میگیرد .
_____
۴-شیوه اجرا:
سوالات تستی و عملی : این رشته از طرف موسسه به صورت ورد در اختیار هنرجویان قرار میگیرد .
امتحانات کتبی به صورت تستی ( که کد کاربری و رمز عبور و لینک آزمون بر روی شماره ئ موبایل ثبت شده هنرجو ارسال می شود ) و آنلاین و آزمون عملی به صورت حضوری در خود موسسه برگزار میشوند
معرفی دیپلم تصویربرداری
* معرفی رشته
تصویربردار کسی است که با اتکاء به دانش مبانی هنرهای تجسمی و ضمن رعایت اصول ایمنی و بهداشتی از عهده آمادهسازی و به کارگیری صحیح تجهیزات و لوازم تصویربرداری، نورپردازی صحنههای داخلی، نورسنجی و تنظیم رنگ، نور و کادر دوربین، تصویربرداری، تصویربرداری روی دست، نوشتن فیلمنامههای کوتاه، طراحی استریبوردهای ساده، مدیریت و کارگردانی پروژههای تصویربرداری برآید.
* سطح آموزشی مهارتها
سطح آموزشی مهارتها شامل تربیت نیروی انسانی متخصص در سطوح نیمه ماهر و ماهر و استادکاری در استفاده از هنر تصویربرداری برای ثبت لحظات تاریخی اجتماعی سیاسی، تربیت نیروی مورد نیاز در سطح دیپلم جهت ارائه خدمات در بخش تصویربرداری (مجالس ـ مراکز صنعتی ـ فیلمهای آموزشی) است.
فرد با رسیدن به توانایی هنر تدوین و میکس و همچنین دانش استفاده از رایانه میتواند ضمن رعایت اصول ایمنی و بهداشتی، پس از آمادهسازی سختافزار و نرمافزارهای مورد نیاز در تدوین و میکس رایانهای، بعد از بازبینی فیلمهای برداشت شده و تهیه تایم کد و ذخیرهسازی فیلمهای برداشت شده در رایانه، آنها را تدوین کرده، صدا و موسیقی مناسب را روی آن میکس کند و پس از مراحل پردازش فیلم و ذخیرهسازی آن با فرمتهای مناسب، آن را به صورت کاست ویدئویی و لوح فشرده تحویل دهد.
آمادهسازی و به کارگیری صحیح تجهیزات و لوازم تصویربرداری، نورپردازی صحنههای داخلی، نورسنجی و تنظیم رنگ، نور و کادر دوربین، تصویربرداری، تصویربرداری روی دست، نوشتن فیلمنامههای کوتاه، طراحی استریبوردهای ساده، مدیریت و کارگردانی پروژههای تصویربرداری از قابلیتها و توانمندیهای متعددی است که هنرجویان در این رشته بدان دست خواهند یافت.
* آینده تحصیلی و شغلی
ـ به کارگیری نیروی متخصص در امر استفاده از هنر عکاسی و تصویربرداری برای ثبت لحظات تاریخی، اجتماعی، سیاسی و همچنین اشتغا