اگر بازاریابی اینترنتی برایتان زمینه جدیدی است و قصد دارید برای اولین بار آن را تجربه كنید ممكن است به نظرتان كار دشوار و بغرنجی آید. اما در حقیقت این گونه نیست. در صورتیكه ایده كار را در سر پرورانده اید، ابتدا باید به ارزیابی و بررسی شرایط بپردازید و از وجود زمینه های كاری مناسب برای عملی كردن ایده خود اطمینان كسب كنید. پس از كسب اطمینان از این مسئله قدم بعدی ایجاد وب سایت و ورود به دنیای بازاریا ...
باید ها و نباید های بازاریابی اینترنتی
اگر بازاریابی اینترنتی برایتان زمینه جدیدی است و قصد دارید برای اولین بار آن را تجربه كنید ممكن است به نظرتان كار دشوار و بغرنجی آید. اما در حقیقت این گونه نیست. در صورتیكه ایده كار را در سر پرورانده اید، ابتدا باید به ارزیابی و بررسی شرایط بپردازید و از وجود زمینه های كاری مناسب برای عملی كردن ایده خود اطمینان كسب كنید. پس از كسب اطمینان از این مسئله قدم بعدی ایجاد وب سایت و ورود به دنیای بازاریابی اینترنتی است.
در واقع بازاریابی اینترنتی به آن پیچیدگی كه در ظاهر به نظر می رسد نیست و هیچ رمز و راز خاصی ندارد. تنها كافی است بدانید از كجا باید شروع كنید و چگونه باید مورد دید و جستجوی موتورهای جستجو قرار گیرید.
▪ پیش از هر چیز لازم است همگان را از وجود سایت خود مطلع كنید. بنابراین طی یك نشریه خبری ایجاد وب سایت خود را اعلام و نقاط مثبت و مزایای آن را متذكر شوید. لازم نیست این اطلاعیه طولانی باشد. ۳۰۰كلمه برای معرفی وب سایت كافی است. ضمن آنكه ارزش خبری آن هم باید بالا و در خور توجه باشد. علاوه بر این، برای آنكه موتورهای جستجو وب سایت شما را شناسایی و هنگام لزوم به كاربر معرفی كنند باید كلید واژه هایی كه در تیترهای اصلی و تیترهای فرعی به كار می برید با محتوای متن هماهنگ باشند. نكته مهم دیگر اینست كه اطلاعات مربوط به وب سایت باید در صیغه سوم شخص ذكر شوند تا صورت تبلیغاتی نداشته باشند. همچنین طرز بیان این اطلاعات باید برای مخاطبان متوسط و در سطح عموم مردم جامعه باشد.
▪ قدم بعدی برای معرفی و شناساندن نوع تجارتتان، انتشار مقالات ماهانه آنلاین و گذاشتن آنها در اختیار بانك مقالات است. این كار موجب می شود مقالات شما به نحو مطلوب در اختیار موتورهای جستجو قرار گیرد و كاربران علاقه مند از این طریق سایت شما را پیدا كنند. در این مورد هم رعایت اختصار ضروری است و تعداد واژه های چنین مقالاتی باید بین ۵۰۰ تا ۸۰۰عدد باشد. همچنین كلید واژه هایی كه در تیترها به كار می روند باید در متن اصلی هم دیده شوند تا كاربران در انتخاب متن دچار اشتباه نشوند. فراموش نكنید كه رعایت این نكات در معرفی كارتان بسیار حائز اهمیت است.
▪ یكی دیگر از راه های معرفی وب سایت و به دنبال آن تحقق اهداف بازاریابی، قرار دادن مقالات رایگان برای استفاه كاربران است. هرگز از توجه به این امر غفلت نكنید. برای بازاریابی اینترنتی زمینه های فراوانی وجود دارد اما باید با درایت پیش روید تا در دام سود جویان این زمینه گرفتار نشوید. بسیاری از شركت های ارائه دهنده خدمات بازاریابی اینترنتی ادعا می كنند وب سایت شما را در شمار اولین وب سایت های موتورهای جستجو قرار می دهند. هرگز فریب تبلیغات این شركت ها را نخورید. تجربه كسانی كه از خدمات این شركت ها استفاده كرده اند نشان می دهد این كار به جز متحمل شدن هزینه های هنگفت هیچ نتیجه دیگری در بر ندارد.
▪ بهترین كار اینست كه خودتان زمینه ها و فرصت های كاری مناسب را برای خود خلق كنید. همانطور كه گفته شد این كار به هیچ وجه سخت نیست اما باز یادآوری می كنم كه پیش از هر چیز باید جوانب را بسنجید و انواع فرصت های كاری را در نظر بگیرید. اگر به این نتیجه رسیدید كه نمی توانید برای كارتان جایگاهی پیدا كنید از ایده خود صرف نظر كنید. اما اگر پس از بررسی و مطالعه همه جانبه زمینه را برای كار خود فراهم دیدید اصلا تردید نكنید. همین امروز دست به كار شوید و بسیار حساب شده و دقیق پیش روید. برای این كار می توانید از خدمات رسانی های مشابه در اینترنت ایده بگیرید و نحوه كار خود را بهتر كنید.
موفقیت شما در امر بازاریابی اینترنتی در گرو سخت كوشی و انتخاب های آگاهانه است. چنانچه در تمام مراحل آگاهانه و با درایت پیش بروید به اهداف بازاریابی خود دست می یابید.